Vastuullisesti tuotetut koiran valjaat ja talutushihnat

GOTO-Sportwear on perustettu rakkaudesta eläinten hyvinvointiin ja huolesta maapallon tulevaisuutta kohtaan. Tuotamme kestäviä, vastuullisia ja mahdollisimman pitkälle kierrätettäviä tuotteita, joita koiraystävämme pitävät mielellään.

Koiratarvikkeet ovat kovassa käytössä, mikä asettaa tiukat vaatimukset kaikille tuotteissa käytettäville materiaaleille. Uskommekin, että pitkäikäisten tuotteiden valmistus on osa vastuullisuuden toteuttamista.

Kierrätetystä materiaalista valmistettu kangas kestää kulutusta. 

GOTO-Sportwear on osa SEAQUAL INITIATIVEA, jonka missiona on taistella muovisaastetta vastaan osallistumalla esimerkiksi merten puhdistamiseen ja lisäämällä tietoutta mereen päätyvän muovijätteen ongelmista. 

Kaikissa tuotteissamme on käytetty SEAQUAL® YARN -materiaalia. Materiaali on valmistettu 70 prosenttisesti merestä, muista vesistöistä ja rannoilta kerätystä muovijätteestä. Loput 30 prosenttia materiaalista on muualta kerätystä muovijätteestä valmistettua. Tämän lisäksi tuotteidemme soljet on valmistettu kierrätetystä polyamidista.

Myös muut tuotteissa käytettävät osat on valittu siten, että ne ovat mahdollisimman vastuullisia ja kestävät kovassa käytössä.

GOTO-Sportwearin tuotteet eivät päädy jätteeksi. 

Koska emme halua, että tuotteemme päätyvät lopulta kuormittamaan maapalloa roskana, ostamme tuottamamme tuotteet takaisin kuluttajilta silloin, kun niille ei enää ole käyttöä tai ne ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Takaisin ostetut tuotteet myydään kunnosta riippuen seuraavalle käyttäjälle tai käytetään uusien tuotteiden materiaalina. 
Tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii pientä panostusta myös asiakkailtamme. Olemme tehneet takaisinoston asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Vastuullisuus saavutetaan yhteistyöllä.

Vastuullisuus vaatii jatkuvaa kehittymistä ja tiedon etsimistä.

Kehitämme vastuullista toimintaamme jatkuvasti. Etsimme aktiivisesti tietoa kestävimmistä vaihtoehdoista ja pyrimme esimerkiksi minimoimaan leikkuujätettä entisestään. Tavoitteenamme on, että kaikki hankkimamme materiaali saataisiin hyödynnettyä 100 prosenttisesti. Toisinaan vastuullisesti tuotetun kestävän materiaalin löytäminen on haasteellista. Tällöin täytyy olla luova – jos esimerkiksi vastuullisesti tuotettua kanttinauhaa ei meinaa löytyä, valmistamme sen itse. 

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu.

Tuotteemme suunnitellaan Suomessa sekä Madeiran saarella ja valmistetaan Euroopassa. Tehtaamme sijaitsevat Euroopan unionissa ja materiaali hankitaan Euroopasta. Olemme varmistuneet siitä, että käyttämiemme tehtaiden työntekijöillä on inhimilliset olot ja he saavat elämiseen riittävää palkkaa. Ympäristövastuun lisäksi kannamme myös sosiaalista ja taloudellista vastuuta.

Mitä olemme jo tehneet. 

  • Materiaalivalinnat mahdollisimman vastuullisia ja käyttöä kestäviä.
  • Valmistus Euroopassa matalan riskin maissa.
  • Kiertotalous osana yhtiön strategiaan ensimmäisestä päivästä lähtien. 
  • Minimaaliset varastot.

Minkä parissa työskentelemme.

  • Leikkuujätteen minimoiminen ja sen hyödyntäminen.
  • Kuljetuksien optimoiminen.

     

Ilmainen toimitus Suomeen! 🇫🇮

Taikille tilauksille maksuttoman toimituksen Suomeen!