Biometrinen eläinten tunnistus, tule mukaan!

 

Liity nyt biometriseen vallankumoukseen etulinjassa.

Tulevaisuutta valmistellaan nyt! Olemme aloittaneet biometrisen eläinten tunnistamisen kehitystyön. Tule mukaan nyt, se on sinulle ilmaista, et sitoudu mihinkään ja pääset halutessasi ensimmäisten joukossa ottamaan käyttöön globaalin tietoturvallisen (GDPR) biometrisen tietokannan. Palvelu tullaan ottamaan käyttöön asteittain vuoden 2022 aikana.

Emme tule laittamaan eläimeen mitään, emme ota eläimestä mitään, siksi se on myös täysin kivuton.  

Ensimmäisessä eläinryhmässä otamme mukaan koirat ja kissat. Eläimet voivat olla minkä ikäisiä ja rotuisia tahansa.  

Miksi tietoturvallinen tunnistus eläimille?

Menneisyys on tatuointeja, nykyhetki on mikrosiruja, tulevaisuus on biometristä tunnistamista. Täysin kivuton, voit itse digitaalisesti tunnistaa (identify) sekä todentaa (authentication) eläimesi. Et tarvitse koulutusta tai erillisiä lukulaitteita.

Biometristä tunnistusta ei voi eläimestä poistaa - muuttaa eikä sitä voi väärentää.

Näin ollen voit olla varma siitä, että eläin on juuri sinun eikä sitä voi siirtää toisen omistukseen ilman sinun varmennusta. Jos olet ostamassa eläintä varmista, että se on biometrisesti tunnistettu ja näin voit olla varma, että et ole ostamassa varastettua eläintä.

Eläinten varastaminen on noussut useassa maassa isoksi ongelmaksi ja biometrinen tunnistaminen vaikeuttaa varastettujen eläinten myyntiä sekä eläinten varastamisen kynnys kasvaa mitä enemmän eläimiä on tietoturvallisessa tietokannassa.

Biometrinen tunnistus helpottaa eläimen tunnistusta arjessa, liikut sitten rajojen yli tai viet eläimesi lääkäriin, hoitoihin tai vaikka kauppaan. Yhtenäinen tietokanta helpottaa eläinten biometrisiä sekä terveystietojen turvallisen jakamisen esimerkiksi eläinlääkärille. Saat aina tiedon kun eläimen biometristä tunnistetta yritetään lukea. Voit helposti antaa luvan tai kieltää tietojen lukemisen. Voit aina olla turvallisin mielin, sinä päätät!

Miten pääsen mukaan, mihin sitoudun ja mitä tapahtuu seuraavaksi? 

Pääset mukaan helposti, klikkaa linkkiä  ja vastaa muutamaan kysymykseen. 

 https://forms.gle/ZBDpnTgm5aiUZQvS8

 

Se on sinulle ilmaista, et sitoudu mihinkään ja saat meiltä tietoiskuja sekä miten kehitystyö etenee. Palvelu tullaan ottamaan käyttöön asteittain vuoden 2022 aikana ja tulemme kysymään teiltä erikseen halukkuudesta osallistua pilotointiin ja muihin mielenkiintoisiin testihankkeisiin. Tehdään yhdessä kivuton sekä tietoturvallinen tunnistus eläimille.

Tulevaisuus alkaa nyt!