Pelastetaan Huskyt!

Huskyt

Taustaa Juokse, Husky, juokse! -kampanjalle


Hei, nimeni on Toni Koutu ja olen tämän GOTO-Sportwear Oy:n perustaja. Jos olet ehtinyt käydä verkkokaupassamme olet varmasti huomannut, että intohimomme ovat koirat. Siksi kirjoitankin juuri sinulle.


Moni on varmasti tämän vuoden aikana rekisteröinyt miten korona epidemia on vaikuttanut ihmisiin ympäri Suomea ja muuta maailmaa, mutta älä huoli, en aloita saarnaamaan koronasta.


Asia mikä minua huolestuttaa, ja miksi juuri nyt kirjoitan sinulle, on matkailun ja liikkumisen rajoituksien vaikutus husky-yrittäjien arkeen Suomen Lapissa. Julkisuudessa on spekuloitu husky-yrittäjien pärjäämisestä ja miten he kohtelevat koiriaan syvän taloudellisen pudotuksen aikana.ValjakkoSoitin ystävälleni Valentijn joka asuu Rovaniemellä vaimonsa Veronikan ja muutaman sadan husky-koiran kanssa. Heti ensimmäisten lauseiden aikana minulle tuli hyvin selväksi, että suurena koiraihmisenä Valentijn ei riskeeraa missään tilanteessa koirien hyvinvointia. Hän kuitenkin vakavoitui ja avasi minulle tarkasti mitä matkustusrajoitukset ovat tehneet heidän elinkeinolle ja yleisesti lapin matkailulle. Jokainen sen ymmärtää mitä asiakkaiden puuttuminen tekee mille tahansa elinkeinolle. Keskustelumme palautui husky maailmaan ja heidän kolmeen suureen tavoitteeseen.


1. Tarjota vieraille parhaat eettiset husky-safarit.

2. Parantaa työskentelevien huskien hyvinvointia Lapissa.

3. Valistaa Alaskan husky-rotua yleisölle.


Vallu ja Husky
Haukku
Pennut


Valentijn korosti, että Huskyt ovat luotu liikkumaan ja nyt kun turistit puuttuvat, koiria on silti juoksutettava normaalisti. Tämä luonnollisesti nostaa heidän välittömiä kustannuksia.


Valentijn perheineen siis järjestää Rovaniemellä Bearhill Husky nimellä husky-ajeluita sekä elämysmatkailua ja nyt me voidaan kaikki vaikuttaa ja auttaa Valentijn perhettä.


Se on hyvin yksinkertaista. Annamme teille syyn lähteä Rovaniemelle. Ostamalla 7 Euron Juokse, Husky, juokse! -ostoksen verkkokaupastamme, saat vastineeksi yhden Creditin. Yksi Creditti on 7€ arvoinen kun varaat husky-ajelun Bearhill Huskystä 2020-2021 talvikautena. Creditit hyvitetään varauksen yhteydessä.

Juokse, Husky, juokse! ostoksella katetaan osaksi husky-koiran päivittäisiä hoito-, eläinlääkäri-, hoitaja- sekä ruokakuluja.
Yhden husky-koiran kulut vuodessa on noin 3600€


AitausRevontulet

Bearhill Husky

We are a family run husky kennel based in Rovaniemi, Lapland!

In 2003 we decided to realize a dream and established Bearhill Husky in the small town of Lieksa in North Carelia. The first years were a steep learning curve and can only be described as adventurous and uncertain.
At first we concentrated on longer tours in the wilds of North Carelia, but as our family grew, and our services were more and more in demand in Lapland we decided to relocate to Rovaniemi, and focus on day trips and shorter tours.
Since 2012 the family has been permanently located in Rovaniemi.
It’s our passion to work with dogs, breed them, train them and let them be the best dogs they can be.


It is exactly this passion we love to share with you!

Me olemme jo mukana

Industry62

Goto Sportwear